Fixed Icons won't show up

cryptoevo.de

New Member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
8
Hello :)

I have now installed "[XFA] Core" and "[XFA] Nodes Icon Tweak".
And i have uploaded the icons, i can also set everything but it won't show up?

I use "UI.X2 Classic" from themehouse, it seems like you use the same theme?
There is an option to use pictures, i wonder if this extra option in the theme maybe interferes?

My test environment: https://cryptoevo.de/ft2

Best regards,
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,773
Hello,

We do but on xF1 ;)

You have to deactivate that option indeed.

Clément
 
  • Like
Reactions: cryptoevo.de

cryptoevo.de

New Member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
8
I guessed so :p looking for UI.X since ever, since they brought out UI.X Classic i immediately bought Xenforo.

I have deactivated and deleted some lines even, still doesn't work for now :(
Here a Screenshot from the Theme Settings: http://prntscr.com/m3d590
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,773
Have you tried also removing the background-position stuff in the box ?
 
  • Like
Reactions: cryptoevo.de

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,773
I went to your forum my code doesn't seem to be running.

Are all template modifications related to my add-on shown as applied ?
 
  • Like
Reactions: cryptoevo.de

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,773
Yes but they in fact are not applied as you can see figures are in the middle while they should be on the right in the group of 3.

I don't own that style so it's gonna be hard to debug unless I can get ftp and admin accesses.
 
  • Like
Reactions: cryptoevo.de

cryptoevo.de

New Member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
8
Ok I have send you Admin & Ftp via PN, since it is a testing environment still, it is not a big problem :)
Also it may help you for you future upgrade or other people.
 

MtoR

Freaky Coder
Staff member
Joined
Nov 14, 2015
Messages
3,773
Thanks, not sure if I will be able to check that out before the weekend.

Clément
 

cryptoevo.de

New Member
Joined
Jan 4, 2019
Messages
8
Just a little reminder, because i would have to purne the testing environment soon for next step of testing.

Wanted to ask if you have found time this weekend?
Since it is caused by the core plugin, this should also affect all/more other add ons and should be higher priority i guess? :p