1. This area is dedicated to the support of our xF1 add-ons. For xF2, please use the dedicated area: HERE.
Dismiss Notice
We have just posted about our product policy for XF2.
Click HERE to view it.

Bug Fixed Server error with update 3.9.5

Discussion in 'RM Marketplace' started by BuildBlox, Oct 20, 2018.

  1. BuildBlox

    BuildBlox New Member

    Joined:
    Jul 1, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Adress:
    Country:
    Location on Map:
    When I updated from 3.9.4 to 3.9.5 I get the following error when creating a resource. Everything worked perfectly fine in 3.9.4, and still works fine sense I went back to that version.

    XenForo_Exception: Invalid model 'XFA_RMMarketPlace_Model_RMMarketPlace_DigitalProduct' specified - library/XenForo/Model.php:192
    Generated By: Tyler, 11 minutes ago

    #0 /var/www/testing/library/XenForo/Controller.php(101): XenForo_Model::create('XFA_RMMarketPla...')
    #1 /var/www/testing/library/XFA/RMMarketPlace/ControllerHelper/RMMarketplace.php(138): XenForo_Controller->getModelFromCache('XFA_RMMarketPla...')
    #2 /var/www/testing/library/XFA/RMMarketPlace/ControllerHelper/RMMarketplace.php(29): XFA_RMMarketPlace_ControllerHelper_RMMarketplace->_getDigitalProductModel()
    #3 /var/www/testing/library/XFA/RMMarketPlace/Extends/XenResource/ControllerPublic/Resource.php(347): XFA_RMMarketPlace_ControllerHelper_RMMarketplace->getMarketPlaceDataForResourcePage(Object(XenForo_ControllerResponse_View))
    #4 /var/www/testing/library/XenForo/FrontController.php(369): XFA_RMMarketPlace_Extends_XenResource_ControllerPublic_Resource->actionView()
    #5 /var/www/testing/library/XenForo/FrontController.php(152): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #6 /var/www/testing/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #7 {main}

    array(3) {
    ["url"] => string(73) "https://website.com/testing/index.php?resources/suggestions-bug-reports.4/"
    ["_GET"] => array(1) {
    ["resources/suggestions-bug-reports_4/"] => string(0) ""
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
  2. MtoR

    MtoR Freaky Coder
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    4,570
    Likes Received:
    706
    Hi,

    You must have been updating incorrectly the product.
    It would mean the file library/XFA/RMMarketPlace/Model/DigitalProduct.php is missing but it should be there as it's in the product zip.

    Clément
     
  3. BuildBlox

    BuildBlox New Member

    Joined:
    Jul 1, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Adress:
    Country:
    Location on Map:
    Yes, the DigitalProduct.php is in my files. And I have just tried installing 3.9.5 on a fresh xenforo installation, and still get the same error.
     
  4. MtoR

    MtoR Freaky Coder
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2015
    Messages:
    4,570
    Likes Received:
    706
    I looked into the code, there is indeed a little bug.
    I'll provide a fixed version later today.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice